fbpx
escaenfrpt

Saluda de la Alcaldesa de L'Hospitalet, Núria Marin i Martínez

Nuria Marin i Martinez

L’Hospitalet acull amb satisfacció una nova edició de l’Sport Business Symposium, l’espai de trobada professional de dos sectors importants com són l’esport i el món de l’empresa, i que tindrà lloc a la Farga.

Actualment, la nostra ciutat experimenta la seva tercera gran transformació, gràcies a diferents iniciatives urbanístiques i de desenvolupament econòmic. L’Hospitalet gaudeix d’una ubicació estratègica, d’infraestructures esportives de qualitat i d’una àmplia oferta hotelera de primer nivell. Tres factors de pes que han fet que L’Hospitalet disposi del Segell de Destinació de Turisme Esportiu. Una distinció que incideix en el nostre objectiu estratègic: atreure activitats que generen nous recursos i noves oportunitats per a la ciutadania en benefici de tothom.

L’Hospitalet és una ciutat que aposta per l’esport com a eina de creixement personal i hàbit saludable. La ciutat disposa d’unes instal·lacions de qualitat que estan en constant posada al dia per oferir a les persones usuàries un ampli ventall d’activitats i uns equipaments confortables. Entre d’altres, està en marxa la construcció del nou camp de futbol de la Torrassa, aquest any començarem la renovació del poliesportiu Fum d’Estampa i hem iniciat la tramitació per dotar Santa Eulàlia d’un nou poliesportiu.

Desitjo que la celebració del 10è Sport Business Symposium sigui tot un èxit, que us sentiu còmodes entre nosaltres i que us emporteu un bon record de L’Hospitalet. 

Núria Marín i Martínez
Alcaldessa de L’Hospitalet

-----------------------------

L'Hospitalet acoge con satisfacción una nueva edición del Sport Business Symposium, el espacio de encuentro profesional de dos sectores importantes como son el deporte y el mundo de la empresa, y que tendrá lugar en La Farga.

Actualmente, nuestra ciudad experimenta su tercera gran transformación, gracias a diferentes iniciativas de planificación y de desarrollo económico. L'Hospitalet goza de una ubicación estratégica, de infraestructuras deportivas de calidad y de una amplia oferta hotelera de primer nivel. Tres factores de peso que han hecho que L'Hospitalet disponga del Sello de Destino de Turismo Deportivo. Una distinción que incide en nuestro objetivo estratégico: atraer actividades que generan nuevos recursos y nuevas oportunidades para la ciudadanía en beneficio de todos.

L'Hospitalet es una ciudad que apuesta por el deporte como herramienta de crecimiento personal y hábito saludable. La ciudad dispone de unas instalaciones de calidad que están en constante puesta al día para ofrecer a los usuarios un amplio abanico de actividades y unos equipamientos confortables. Entre otros, está en marcha la construcción del nuevo campo de fútbol de la Torrassa, este año comenzaremos la renovación del polideportivo Fum d'Estampa y hemos iniciado la tramitación para dotar Santa Eulalia de un nuevo polideportivo.

Deseo que la celebración del 10º Sport Business Symposium resulte exitoso, que se sientan cómodos entre nosotros y que os llevéis un buen recuerdo de L'Hospitalet.

Núria Marín Martínez
Alcaldesa de L'Hospitalet

 

Patrocinadores

 • Diputació de Barcelona
 • Tanita Composición Corporal

  Colaboradores

  • INDESCAT
  • UFEC
  • ICEB
  • FAGDE
  • Sports Management School
  • Universidad Internacional de Valencia - VIU

  Media Partners

  • España se Mueve
   Logo Sport Business Symposium Apple Store Google Play Sport Business Symposium